MOVE.BG разказва специална история за климата и България

Каним ви на едно нетрадиционно пътуване, чрез което ще научим защо е необходима координация на климатичните политики у нас.


От МOVE.BG, публикувана на 15 декември 2021

Какви са предизвикателствата пред преодоляването на климатичните промени в България? Защо е необходима зелена трансформация на българската икономика и общество? Има ли средства за устойчиво развитие? Какви са ползите от зелената трансформация?

По разбираем, лесен и онагледяващ начин отговаряме на тези и други важни въпроси в новата специална брошура на MOVE.BG "Една история за климата". Главно действащо лице в нея е климатичният герой Бори: събирателен образ на хората, които са любопитните и любознателни, желаещи да научат важни неща за климата, зелената трансформация и устойчивото развитие.

Чрез пътуването през въпроси и отговори Бори достига до важния извод какво е необходимо като първа важна стъпка за успешен зелен преход в България. Бори и неговите десет кратки истории разказват защо е нужна координация на климатичните политики и зелената трансформация у нас и какви ще бъдат ползите от нея. 

Любопитни ли сте и вие да научите? Хайде да потегляме на пътешествие!

Разгледайте брошурата ни в прозореца след текста или я изтеглете като PDF-файл тук.

Приятно пътуване с Бори!

Автор
още по темата

още от Градска джунгла