Как да привлечете пари за Вашия проект?

На 30 май (четвъртък) MOVE.BG организира специален уебинар с Георги Иванов от Noble Hire, който ще ни разкаже за различните видове финансиране и как да изберем най-подходящия за проекта ни.


От МOVE.BG, публикувана на 9 май 2019

Едно от нещата, които се стремим да наложим чрез проекта ни The Changemakers е “give & take” - културата. Динамика, която позволява заедно да се движим по-бързо напред и да знаем повече.

За целта стартираме серия от уебинари, в които самите Changemakers ще предадат своята експертиза и умения напред. Един час концентрирано знание, плюс възможност да задавате и въпроси.

И както подобава за месец май, започваме с Георги и една жизнено важна тема - как да привлечем финансиране за проектите си.

Гостът

Георги Иванов от Noble Hire има разностранен опит в набирането на средства - от корпоративни спонсорства за НПО цели, през привличане на ангелски инвестиции до VC-та. До момента е привлякъл повече от 1 милион лева инвестиции към проекти, от които е бил част, а именно Start It Smart, Enhancv и Noble Hire.

В рамките на уебинара Георги ще говори за следните важни аспекти на fundraising-а:

  • видове финансиране и как да изберем най-подходящия за проекта ни;
  • кой е №1 KPI (key performance indicator ) за инвеститори;
  • “must have” слайдове.

Местата са ограничени. Запазете си място през Еventbrite, за да Ви изпратим линк за достъп до самия уебинар.

The ChangeMakers

Двигателите на промяната е проект на MOVE.BG, който идентифицира, свързва и обединява променящите България в национална мрежа. България има таланти, които адресират световни предизвикателства. В MOVE.BG искаме да покажем техните лица и да стимулираме промяната от България за света.

За да създадем заедно нашето утре!

Ако ти си човек, който има ясна ценностна система и визия за позитивна социална промяна!

Ако използваш иновации и нови технологии в подкрепа на социалния и икономически напредък!

Стани част от The ChangeMakers!

Включи се сега!

Добави в Календар 2019-05-30 18:30:00 2019-05-30 20:00:00 Europe/Istanbul Как да привлечете пари за Вашия проект? 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от The Changemakers