Заедно можем повече: включи се и ти!

MOVE.BG започва кампания, чрез която ще събираме и разпространяваме добрите примери в настоящия период на предизвикателства, за да достигнат те до максимално голям брой от хора и да докажем, че заедно можем повече!


От МOVE.BG, публикувана на 18 март 2020

Да сме съпричастни и отговорни, да правим добро и да разпространяваме добрия пример: това ни обединява в общество, което гледа към бъдещето. Днес, по време на борбата с ефектите от коронавируса, много хора показват, че с всеотдайността, работата и човечността си могат да преодолеят предизвикателствата, които изискват нашата съпричастност повече от всякога.

Нужно ни е да знаем за тях не просто заради признанието и опита, който всеки от нас може да избере да приложи, а и като стимул и опора във време на несигурност.

Знаете, че работата ни в MOVE.BG е посветена на градивните идеи за бъдещето, и свързването на хората, които го създават днес и за утрешния ден. Погледът ни към бъдещето в настоящия момент на криза минава през историите за приноса на добротворците, които даряват време, интелект, знание, съпричастност.

Затова ще събираме и ще разказваме историите за добрите дела и хората, които ги създават. Вярваме, че те ще са добрата зараза, с която да намалим тази на коронавируса.

Участвайте! Разкажете ни за добрите примери, за които вие научавате. Ние ще ги публикуваме и ще се постараем те да достигнат до много хора, за да излезем по-силни и обединени след днешните предизвикателства. Пишете ни съобщение по "Фейсбук" или ни изпратете имейл на contact@move.bg

Създаваме заедно нашето утре!

Автор
още по темата

още от Отправна Точка