STEM обучение за преподаватели в София

Coworking by MOVE.BG ще бъде домакин на курса, който ще се проведе на 19, 20 и 21 август в София.


От МOVE.BG, публикувана на 14 август 2019

Образователният проект “Тинузавър” ще проведе специално тридневно обучение за преподаватели по метода STEM в MOVE.BG. Невен Боянов, който участва в организирането на събитието, е част от проекта ниThe ChangeMakers of Bulgaria: двигателите на промяната в България - клубът на личностите, които чрез иновации променят положително страната ни. Невен е и един от посланиците на MOVE.BG.

“На 19, 20 и 21 август организираме обучение за преподаватели в София по STEM платформата, която сме разработили като част от проекта “Тинузавър” и която ползваме вече няколко години за нашите собствени курсове,” споделя Невен.

“Ако имате образователен бизнес използването на платформата “Тинузавър” ще ви позволи не само да направите вашите уроци по интересни, но ще ви даде възможност да разширите гамата си от образователни продукти с минимална от ваша страна инвестиция. По време на нашите интензивни летни курсове за преподаватели ще бъдете обучени как да ползвате платформата и учебните материали и да се запознаете с методиката на преподаване.”

STEM

STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) означава „наука, технология, инженерство и математика“. Този метод се използва при разработването и оценката на образователните политики и избора на учебни програми в училищата, за да се подобри конкурентоспособността в развитието на науката и технологиите. 

Снимка: "Уикипедия" под лиценз CC.

STEM включва естествените науки като физика, химия и биология, както и формалните науки, включително математика, логика и статистика. Социалните науки, например психология, социология и политически науки, са част от друг метод HASS (Humanities, Arts и Social Sciences) или „хуманитарни науки, изкуства и социални науки“.

Ако искате да се потопите в STEM, записването за курса на “Тинузавър” вече започна. Обучението ще се проведе в дома на MOVE.BG - Coworking by MOVE.BG, улица “Сердика” №20 в София.

The ChangeMakers

Двигателите на промяната е проект на MOVE.BG, който идентифицира, свързва и обединява променящите България в национална мрежа. България има таланти, които адресират световни предизвикателства. В MOVE.BG искаме да покажем техните лица и да стимулираме промяната от България за света.

За да създадем заедно нашето утре!

Ако ти си човек, който има ясна ценностна система и визия за позитивна социална промяна!

Ако използваш иновации и нови технологии в подкрепа на социалния и икономически напредък!

Стани част от The ChangeMakers!

Включи се сега!

Добави в Календар 2019-08-19 09:00:00 2019-08-21 19:00:00 Europe/Istanbul STEM обучение за преподаватели в София 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от The Changemakers