Как геймификацията може да подобри Вашия бизнес проект?

Ангел Георгиев, един от нашите ChangeMakers, ще изнесе втория от поредицата ни специализирани уебинари на 25 юли от 18:30 часа.


От МOVE.BG, публикувана на 24 юни 2019

Серията от уебинари, в които самите ChangeMakers предадат своята експертиза и умения напред, продължава.

Вторият ни гост е Ангел Георгиев - един от най-активните членове на клуба ни. Той ще ни разкаже как геймификацията (игровизацията) намира приложение в бизнес проекти през реалния пример на ChangeMakers платформата. Онлайн събитието ще се състои на 25 юли от 18:30 часа. Линкът за достъп ще бъде изпратен само на предварително регистриралите се участници.

Гостът

Ангел Георгиев има над 12 години опит като лектор, технически обучител и продуктов презентатор за големи технологични компании. Водил е продуктови обучения в Европа, САЩ и Азия. Отговарял е за портфолиото и продуктовото позициониране в Sony Ericsson, Samsung и Sony.

В последните 5 години се занимава с подобряване на технологичното и ИТ образование в България. Той е ръководил екип от над 20 обучители, които са в основата на разрастването на “СофтУни” през 2015-2017 година. В момента изгражда вътрешната обучителна програма и развитието на персонала в Мусала Софт.

Също така, Ангел е координатор на работната група за създаване на учебните материали по професия “Приложен програмист” към Министерството на образованието. Той участва и в екипа на мониторинг “Технологии” към “Визия за София”. Ангели е и един от основателите на “Образование без раници”.

Уебинарът

В рамките на уебинара Ангел ще представи концепцията за игровизация на процеси, начините за оценка на настоящото състояние на един проект и възможностите за подобрение на процесите от гледна точка на игровизацията. За тази цел ще се използва рамката Octalysis.

Запазете своето място през Еventbrite, за да ви изпратим линк за достъп до самия уебинар.

Първият ни уебинар беше посветен на успешните практики за привличане на финансиране и беше изнесен от Георги Иванов от Noble Hire.

The ChangeMakers

Двигателите на промяната е проект на MOVE.BG, който идентифицира, свързва и обединява променящите България в национална мрежа. България има таланти, които адресират световни предизвикателства. В MOVE.BG искаме да покажем техните лица и да стимулираме промяната от България за света.

За да създадем заедно нашето утре!

Ако ти си човек, който има ясна ценностна система и визия за позитивна социална промяна!

Ако използваш иновации и нови технологии в подкрепа на социалния и икономически напредък!

Стани част от The ChangeMakers!

Включи се сега!

Добави в Календар 2019-07-25 18:30:00 2019-07-25 21:00:00 Europe/Istanbul Как геймификацията може да подобри Вашия бизнес проект? 20 Serdika Str, Sofia MOVE.BG contact@move.bg
Автор
още по темата

още от The Changemakers