Rusana Kumanova

CMeet me Questions - Антония Димитрова

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - Антония Димитрова, основател на “Пойема Колектив” и част от екипа на фондация “Колективът”.

18 април 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions - Джулиана Николова

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - Джулиана Николова, която е основател на платформата "ОneUpOneDown".

7 април 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions - Георги Костадинов

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - Георги Костадинов, който е сред създателите на иновативния стартъп Imagga.

21 март 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions - Виктор Илиев

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - музикантът Виктор Илиев, създател на проекта “Заедно”, който обединява над 60 деца от различни етноси около магията на музиката.

16 март 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions - Ани Коджабашева

Представяме ви един от новите членове на клуба “The ChangeMakers of Bulgaria” - Ани, която е проектен мениджър в "Колективът". Фондация Колективът обединява граждани, експерти и институции в проекти, подобряващи градската среда и живот в България.

11 март 2022, Rusana Kumanova

Изложба “Сънуващи камъни”

MOVE.BG има удоволствието да ви покани на впечатляващата изложба “Сънуващи камъни” на 29-ти март (вторник) от 18:30 часа в пространството ни на ул.”Сердика” 20

1 март 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions: Василена Вълчанова

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - Василена Вълчанова, маркетинг специалист и един от организаторите на проекта RATIO.

5 януари 2022, Rusana Kumanova

CMeet me Questions: Ивайло Стоев

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - Ивайло Стоев, създател на бизнес проект за свежа Спирулина.

8 декември 2021, Rusana Kumanova

CMeet me Questions: Кирил Митов

Представяме ви един от нашите нови ChangeMakers - Кирил, който е ръководител на технологичното развитие в BeMe.ai, първата управлявана от изкуствен интелект платформа, предназначена да помага на аутистите и техните семейства. Кирил е и основател в софтуерната компания Axlessoft.

23 ноември 2021, Rusana Kumanova

CMeet me Questions: Лора Арнаудова

Представяме ви един от новите членове на клуба на MOVE.BG “The ChangeMakers of Bulgaria” - Лора, създателят на Българска коучинг академия и единственият НЛП коучинг треньор на Обществото по НЛП за България.

17 ноември 2021, Rusana Kumanova