Стартъп предприемачи представят иновативни високотехнологични решения

Участвайте в Демо деня на международната стартъп мрежа tech2impact, чийто партньор за България е програма EDIT на MOVE.BG.


От МOVE.BG, публикувана на 7 септември 2021

Над 30 стартъп основатели от цял свят ще представят своите бизнес проекти на 9-ти септември по време на специалния Демо ден на международната стартъп мрежа tech2impact. Всички проекти предлагат иновативни, технологично-базирани решения на световни предизвикателства, сред които борбата със замърсяването с пластмаса, намаляването на парниковите емисии и изграждането на умни градове. Отворената дигитална мрежа EDIT на MOVE.BG е партньорът на tech2impact за България.

Всички участници в Демо деня са от втората кохорта на менторската програма на tech2impact. През изминалите месеци те получиха съвети от експерти как да подобрят и развият своя бизнес, включително маркетинг съвети за достигате до клиенти и бизнес консултации за излизане на международни пазари.

На 9-ти септември от 16 часа българско време те ще представят своето развитие пред международна аудитория от предприемачи, инвеститори и експерти. Събитието включва две части, като първата е представяне на стартъпите, разделени в пет категории спрямо профила им:

  • Здраве
  • Устойчиво развитие
  • Социални иновации и включване
  • Умни градове
  • Бизнес иновации и индустриални решения

Втората част е онлайн нетуъркинг, където всеки участник ще може да се включи.

Участвайте и вие. Необходимо е да се регистрирате предварително тук. Събитието е с продължителност 2 часа.

EDIT

Една програма на MOVE.BG в подкрепа на дигиталния бизнес. Анализираме световни, европейски и национални тенденции, дискутираме върху съществуващите проблеми пред стартиращи и млади компании и заедно търсим решения за създаването на среда, която подкрепя иновациите и привлича инвестиции. Работим за насърчаване на взаимодействието между различни представители на дигиталния бизнес, обмена на опит и идеи и изграждането на една съвременна дигитална екосистема.

Програмата EDIT на MOVE.BG провежда ежегодното и единствено по рода си изследване на стартъп екосистемата в България Innovation Ship. Програмата организира и поредица от специализирани уебинари, които дават ключови познания за развитието на дигиталните бизнеси.

Създаваме заедно нашето  утре!

Автор
още по темата

още от Решения за България: Digital