Sofia Game Night в MOVE.BG: включи се в приключението!

Четири различни и интригуващи игрите те очакват в MOVE.BG на 2 ноември (събота), като част от програмата на “Софийската нощ на игрите”.


От МOVE.BG, публикувана на 15 октомври 2019

Sofia Game Night отново завладява столицата, а една от най-интересните точки ще бъде MOVE.BG. Приготвили сме няколко специални и разнообразни игри, с които ще се заредите с много позитивна енергия и емоции. Sofia Game Night се организира от "Гьоте институт".

Елате в MOVE.BG, за да се потопите в родолюбиво приключение из българската история, да се гмурнете в игра, която стимулира общуването с другите и емпатията, да преминете през приключение за търсене на съкровища, а накрая - по иновативен начин да ви помогнем да намерите синхрона между работа и личен живот.

Местата са ограничени. Регистрирайте се за играта или игрите, които предпочитате в линковете отдолу.

Програмата

16:00-17:00 “Цар на историята”

Часове след един от най-светлите български празници - Денят на народните будители - Ви каним на историческо приключение из най-важните дати в развитието на България. “Цар на историята” стимулира интереса към българската история, развива логическото мислене и събужда състезателния дух. Но, разбира се, най-важното е, че поставя в центъра на своята мисия родолюбието и знанието. Играта е дело на гимназисти от СУ „Елин Пелин“, които я разработват под ръководството на своя класен ръководител.„Цар на историята“ се издава от сдружение „Българска история“.

Брой на участниците: 20. Запазете място тук.

17:00-18:00 “Дарплей”

Играта “Дарплей” стимулира пълноценното общуване на живо в приятелска атмосфера, създава пространство за сплотяване и активна обмяна на знания и идеи, осигурява възможност на всеки участник да се чувства важен, значим и изслушан и развива емпатия. “Дарплей” осигурява на участниците платформа за изказване на своето и изслушване на чужди мнения чрез определяне на темите и времето, за което се правят изказванията. Играта развива мисленето, като стимулира ученето един от друг и взаимното обогатяване.

Брой на участниците: 20. Запазете място тук.

18:00-19:30 “Лов на научни съкровища”

Хайде на приключението! Заедно ще се впуснем в търсене на отговори, преследване на загадки и грабежи на научни съкровища! Една авторска игра на MOVE.BG, която се представя за първи път пред широка публика.

Брой на участниците: 20. Запазете място тук.

20:30-22:30 “Аз + Работа = Синхрон” / интерактивен уъркшоп

С помощта на иновативната методология LEGO® SERIOUS PLAY®, ще се търси какво стои зад сбора Аз + Работа = Синхрон. От една страна, Аз-перспективата в отговор на въпросите: какво обичам да правя и в какво съм добър. А от друга - перспективата на професионалния ни живот: какво търси пазарът и за какво е готов да плаща. Често чуваме, че съвместимостта на двете гледни точки е въпрос на (крехък) баланс. Тази игра-интерактивен уъркшоп ще е провокация за положителна смяна на парадигмата - от „баланс между работа и личен живот“ към „синхрон между работата и мен“.

Брой на участниците: 30. Запишете се за уъркшопа тук.

Очакваме ви на 2 ноември (събота) в Coworking by MOVE.BG - улица “Сердика” 20 в София.

MOVE.BG и творческите индустрии

MOVE.BG работи системно в подкрепа на смелите творци на новото време чрез събития и изследвания на средата. Редица новаторски арт проекти са част от “The ChangeMakers of Bulgaria: двигателите на промяната в България: клубът в подкрепа на иновативните личности, които променят страната ни положително днес. 

Създаваме заедно нашето културно утре!

Автор
още по темата

още от Актуално