Да изпратим лятото с парти без пластмаса

Очакваме Ви този четвъртък от 19:00 в MOVE.BG за много музика, песни, танци и забавление с грижа за природата. Да изпратим лятото подобаващо с Plastic-Free Blue Party.


От МOVE.BG, публикувана на 14 октомври 2019

Coworking by MOVE.BG съвместно с приятелите ни от WIND2WIN Ви кани на напълно свободно от пластмаса синьо парти, на което да отпразнуваме края на лятото. 

Ще поговорим повече за инициативата на WIND2WIN, които работят за намаляването на пластмасата в Черно море. Ще имате възможност да се запознаете и с алтернативи на пластмасата за употреба в ежедневието.  

"WIND2WIN Challenge е първото морско предизвикателство с уиндсърф проведено в България. То се осъществи през септември 2018 год. по протежението на черноморското крайбрежие между с. Дуранкулак и с. Резовор. Илияна Стоилова и Йоан Колев са атлетите, които участват в предизвикателството и изминаха разстоянието по вода, което се равнява на 300 км по крива линия," споделят организаторите и допълват:

"WIND2WIN представлява скоростно преминаване на източната граница на България по вода, само и единствено със силата на вятъра и човешкия дух. Каузата на предизвикателството е да привлече вниманието на обществеността върху проблема със замърсяването с пластмаса на водите в Черно море."

Партито

Разбира се, като на всеки купон основна част ще заемат музиката, песните и питиетата. Очакват Ви много разнообразни бийтове и различни коктейли. След розовото и зеленото ни парти, сега е време за синьо.

След последния уикенд на брега на морето, време е за забавление в сърцето на столицата:

  • Звездата на SelectorStazz този път вместо зад бара ще изгрее зад музикалния пулт. Очаква ни фюжън от фънк, груув и свежи електроники.
  • Елементът на изненадата ще дойде от напитките. Подгответе се за вкусни коктейли, благодарение на бармана Дан.

Очакваме ви този четвъртък от 19:00 часа на улица "Сердика" 20, София.

MOVE.BG и борбата за природата

Борбата за природата има различни измерения. Едно от тях са личните действия на всеки един от нас. В подкрепа на стимулирането на по-природосъобразен живот, MOVE.BG заедно с Градски експериментариум издаде наръчник за компостиране. Свалете го безплатно сега, защото личният пример е важен и заразява останалите!

Coworking by MOVE.BG

Coworking by MOVE.BG  - домът на MOVE.BG в сърцето на София - подкрепя активно борбата срещу пластмасата. При нас можете да си опитате кафе чрез иновативните ядливи чашки на Cupffee -  не само без пластмаса, но и без никакъв боклук.

Coworking by MOVE.BG е споделено работно пространство, където създават и се развиват социални предприемачи, стартиращи бизнеси, смели артисти, доброволчески организации и образователни инициативи.

Нашата къща е място за срещи, събития и вдъхновение. Разполагаме с индивидуални работни места, самостоятелни офиси, конферентни зали… и бар!

Създаваме заедно нашето утре!

Автор
още по темата

още от Актуално